Verlichting

efora biedt flexibele en elegante ledverlichting

De verlichting in een ruimte draagt bij aan het comfort van de gebruikers en de beleving van de omgeving of de producten die er tentoon gesteld staan. Als gebouwbeheerder wilt u ook dat die verlichting zo zuinig mogelijk werkt en een lage onderhoudskost heeft. Met zijn U5-verlichting biedt efora een pasklaar antwoord voor lineaire verlichting bij nieuwbouw of relighting.

efora legt zich toe op het ontwerp, de productie en verkoop van lichtoplossingen. Het Tongerse bedrijf verenigt het proces van grondstof tot lichtbron in één organisatie. De nieuwste telg in het gamma van de led-verlichtingsproducent is de U5 led tube. Dit is een kwalitatief alternatief voor de T5 fluorescentie lampen. De U5 is gebouwd met de laatste generatie led-technologie, is elektrische volkomen veilig – de led is maar aan één zijde aanstuurbaar - en energiezuinig. Efora schrijft de U5 een levensduur van 60.000 uren toe, het aan- en uitschakelen van de verlichting heeft geen invloed op die levensduur.

 

esthetische verlichting

De lichtlijn is opvallend onopvallend in het plafond te verwerken. De lineaire verlichting laat zich perfect integreren in het IA-plafond en vormt zo één geheel met de structuur. De verlichting is alleen zichtbaar bij het oplichten.

Dankzij de decentrale plaatsing van de led-driver warmt de verlichting minimaal op. Dat komt de duurzaamheid ten goede. Kortom, u heeft een lage onderhoudskost. Het feit dat de leds hermetisch zijn afgesloten in een glazen buis maakt dat ze beschermd zijn tegen stof en de invloeden van vocht en gassen. De U5 is verder volledig dimbaar in een vaste kleur. De lichttube is beschikbaar in lengtes van 60, 120, 150 en 180cm en in de standaard lichtkleuren (3000, 4000 en 5000 Kelvin). De U5 laat ook een duo lichtkleur toe.

 

Voor elke ruimte

De positie van de armatuur in het plafond kan eenvoudig worden aangepast aan de veranderende noden van de gebruiker, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van een winkelrek of het aanpassen van een kantoor. De SAPP+ lichtlijn kan bovendien nog worden gericht naar een specifiek te belichten doel.

Het U-gamma van efora omvat naast de U5 nog verschillende led tubes. Dat maakt het verlichtingsconcept toepasbaar in iedere ruimte. Elke verlichtingsoplossing van efora beantwoordt het streefdoel een zo hoog mogelijke lumen/watt waarde te genereren.

 

efora

Aniciuspark 13/2
3700 Tongeren
T.: 012 74 74 37
M: info@efora.be
W: www.efora.be

Onze Diensten

TECHNISCHE informatie

Dienst Technologie en Technische informatie

Algem. Directeur: OGER NOELMANS
oger.noelmans@efora.be
GSM +32 474 77 60 87

Dienst Verkoop en Commerciële vragen

Oger Noelmans

 

Dienst Administratie en planning

HILDE WOUTERS

hilde@efora.be
GSM : +32 476 255 751